Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (2.88 secunde)
Este vorba de acea tentativa de trimitere a lui in strainatate ca agent, iar el a refuzat, dar a refuzat de frica.
Primarul din Cosoveni, Ilie Dumitru, este unul dintre edilii care au esuat in tentativa de a se descotorosi de functionarii lenesi.
Dar demn de luat in seama este faptul ca PNL are, din nou, o tentativa de apropiere de PC. Sau invers.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Procese peste procese Tentativa de debarcare a baronului local al PSD, Marian Oprisan, din fruntea Consiliului Judetean Vrancea a mutat toate partile implicate (n.r.
"Ne-am facut de ras in Europa", a clamat ieri Mircea Geoana, care crede ca Vosganian a pornit cu stangul in tentativa sa de a ajunge comisar european.
Mai mult, ea crede ca cererea lui Saftoiu ca pentru sedinta ce a avut loc la 7 noiembrie participantii la dezbatere sa detina autorizatie de acces la informatii clasificate este "o tentativa de instaurare a noii politii politice".
Este a patra tentativa a primariei de a constitui CA-urile in spiritul modificarilor legislative in domeniu, publicate la inceputul lunii iulie.
Este a patra tentativa a primariei de a constitui CA-urile in spiritul modificarilor legislative in domeniu, publicate la inceputul lunii iulie.
Ruptura din interiorul PNL este, potrivit lui Olteanu, cea de-a 27-a tentativa de acest gen din 1990 incoace, iar cei care au parasit partidul de-a lungul timpului in cele din urma au revenit in cadrul acestuia.
De asemenea, relatiile dintre PNL si PD se inrautatesc vizibil, anul terminandu-se sub spectrul denuntarii contractului de catre una dintre parti, mai exact avem de-a face cu tentativa inlocuirii Aliantei PNL-PD cu Alianta PD-PLD.
Fostul procuror general al Romaniei sustinea ca hotaririle Curtii Supreme de Justitie prin care generalii Victor Athanasie Stanculescu si Mihai Chitac au fost condamnati, in 15 iulie 1999, la cate 15 ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav si la cate opt ani de detentie pentru tentativa la omor deosebit de grav sunt netemeinice si nelegale.
Intelectualii acuza "rusinoasa tentativa de a aplicare a procedurii de demitere a presedintelui Romaniei, fara absolut niciun motiv temeinic". "Noi, cei care semnam aceste randuri, avem incredere in instinctul politic al electoratului roman.
A urmat avizul de nelegalitate al Prefecturii Dolj, revocarea deciziei din noiembrie a consiliului local si inca o tentativa de inlaturare a lui Cretu - proiectul de hotarare anuntat pentru sedinta ordinara de ieri.
Intr-adevar, prima tentativa de reabilitare a canalului Cornitoiu, printr-un imprumut, a fost o hotarare a Consiliului Local Municipal din 2002, ramasa insa fara rezultat tocmai din pricina ca primaria nu putea obtine fonduri pentru reparatiile unui obiect pe care nu-l are.
Eu pot sa fac asta daca primesc de la Parchet o solicitare, pentru ca, altminteri, orice tentativa a mea de a aborda selectiv contractele va duce la procese interminabile, pentru ca intr-un contract pretul nu este relevant decat intr-un context:
In ultima sa tentativa de a-i convinge pe membrii Guvernului sa nu amane alegerile europene programate pe 13 mai, presedintele Traian Basescu a discutat ieri cu ministrii Cabinetului Tariceanu.
Mohammed, cetatean pakistanez, a mai spus ca a fost responsabil pentru atacul din 1993 de la World Trade Center din New York, un atentat asupra unui club de noapte din Bali, o tentativa de doborire a doua avioane americane, cu ajutorul explozibililor ascunsi in pantofii atacatorilor, dar si pentru alte atacuri.
In urma cu jumatate de an, PNL a mai avut o tentativa de retragere a trupelor din Irak, fara nicio consultare prealabila in CSAT, decizia PNL - nepusa in practica in cele din urma - fiind catalogata de Traian Basescu drept "atentat grosolan la interesul national al Romaniei".
In alta ordine de idei, deputatul PRM s-a declarat convins ca ultimele sondaje de opinie reprezinta "o noua tentativa de manipulare a opiniei publice".
google-analytics.com